Academy

Academy Programme of CVnavigator

Where can you sign up for training near you?

 ___________________________________________________________________________________

Graduate Program – CVkursus

On tour Denmark 2013. KampagnePRIS resten af 2013 – kr. 350,00 per kursist.

CVnavigator byder kursister velkommen til et intensivt introduktions CVkursus. Kurset vil give dig en helt ny måde at kigge på dit CV på – nemlig med fokus på at identificere og aktivere dit faglige og sociale potentiale, med andre ord: Find det RIGTIGE JOB.Kursets omdrejningspunkt er at få udfærdiget et professionelt CV, der nemt kan tilpasses til mange forskellige ansøgninger uden at kandidaten skal foretage manuelle tilpasninger som eks. klippe og klistre i et tekstbehandlingsprogram.Kursisten har desuden en nem personlig oversigt over de stillinger, som er søgt samt status på behandlingen af disse – med andre ord en personlig guide til at administrere ansøgningsprocessen.Det er muligt – via en automatiseret service – at evaluere om en kursists profil og kompetence niveau svarer til en given job -beskrivelse.Kursistens får kvalitetssikret både de faglige og adfærdsmæssige kompetencer i CV’et – igennem CVnavigator’s revolutionerende kvalificeringsmekanisme.Herudover får kursisten mulighed for at identificere og evaluere styrker og svagheder samt sammenhængen mellem uddannelser, erfaringer og adfærd.Kursisterne bliver introduceret for det professionelle IT-værktøj CVnavigator, og der gives gratis adgang til et privat online CV med tilhørende administrations system; kursisten tilbydes ligeledes en certificeret personligheds-/adfærdsanalyse.Kurset omfatter forelæsninger og individuelt arbejde, hvorfor man selv skal medbringe computer. Der stilles ikke krav om særlige kvalifikationer, men medbring gerne et CV i WORD, PDF eller papir format.Alle kan deltage, ikke kun jobsøgende. – download flyer her…Der er adgang til trådløst intern.Det vil blive meddelt særskilt om det er muligt at tilvælge frokost til et arrangement.

Det er muligt at få udarbejdet en adfærdsanalyse med 50% rabat – kr. 1.500,00 – med personlig overlevering.

 

Location:

  • Aalborg
  • Randers
  • Kolding
  • Søborg

 

Max attendees: 50 personer per kursus.

Pris: 500,00 DKK per kursist som opkræves særskilt. (Resten af 2013 kr. 350,00)

Duration: 3 timer

 

Please register below by filling the registration form:

Web Form
Company   :
First Name   :
Last Name   :
Title   :
Email   :
Phone   :
Mobile   :
Zip Code   :
Country   :
Academy Training   :
Hvor hørte du om CVnavigator?   :
   

 

____________________________________________________________________________________

Hvis ikke du har mulighed for at deltage på de angivne tidspunkter er du meget velkommen til at kontakte CVnavigator mail@cvnav.com eller +45 30 74 12 21.

Det er også muligt at samle en gruppe af kandidater og tage kontakt til os – vi kommer gerne og holder en aktivitet i din by eller virksomhed eller organisation. Kontakt venligst mail@cvnav.com eller på telefon +45 30 74 12 21.

 

 

Graduate Program - CV administration training

____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________

 

CONNECT
SIGNUP to NEWS
CVnavigator ApS   |     mail@cvnav.com   |   +45 22 188 288   |     Fladbrovej 17   |     8920  Randers NV   |   Danmark | CVR: 33 50 36 87 | All rights reserved 2003-2011 CVnavigator ™